mfind.pl

Konto klienta - baner

Zakup ubezpieczenia samochodu jeszcze szybszy!

Dzięki nowej funkcjonalności zakup polisy OC/AC w porównywarce mfind.pl będzie jeszcze szybszy i wygodniejszy. Użytkownik w każdej chwili będzie mógł wrócić do wszystkich swoich archiwalnych kalkulacji, wykorzystać lub zaktualizować wprowadzone wcześniej dane i od razu kupić online wybrane ubezpieczenie.

Wygodne logowanie do konta klienta

Do konta klienta możesz zalogować się przez Facebooka, Google+ lub rejestrując się na swój adres e-mail. Na swoim koncie od razu odnajdziesz wszystkie archiwalne kalkulacje, które wykonywałeś podając ten adres mailowy.

Wykorzystaj wprowadzone dane i oszczędź czas

Po zalogowaniu do swojego konta klienta, możesz w każdej chwili wrócić do wszystkich archiwalnych lub bieżących kalkulacji. Na liście znajdziesz informację z datą wykonania porównania, jego statusie i stopniu zaawansowania oraz wprowadzonych danych kierowcy i samochodu.

Zależnie od tego, w którym momencie przerwałeś kalkulację, możesz od razu przejść do wyników porównania z ofertami wielu towarzystw lub kontynuować rozpoczętą kalkulację. Dodatkową korzyścią jest to, że posiadając konto klienta, nie musisz podawać swojego adresu e-mail w formularzu. Oczywiście i tak otrzymasz na swoją skrzynkę mailową link do wyników lub przerwanej kalkulacji.

Pamiętaj też, że w porównywarce mfind.pl każdą polisę OC/AC możesz od razu kupić online!

Porównywarka mfind.pl rozwija się coraz szybciej

Już wkrótce będziemy informować o kolejnych, nowych funkcjonalnościach naszej porównywarki, które uproszczą i przyspieszą zakup ubezpieczenia samochodu. Na razie zapraszamy do testowania konta klienta i porównywania oraz zakupu ofert na mfind.pl :)!

Konto klienta - baner z wizualizacją